понеделник, 19 декември 2011 г.

КОНТРАСТИ

Семейство Бели Пауни заедно със семейство Чернокрили Индийски пауни!

Кой е По-По-Най !





4 коментара:

  1. Тези птици трудно ли се гледат , хвъркат ли на високо. Имам желания да имам пауни , но мисля че двора няма да ми бъде подходящ за тях. Ще ми правят беля и щи си цапат опашките когато вали.

    ОтговорИзтриване
  2. Пауните са лесни за отглеждане птици - спокойни и кротки. Пускат се свободно по двора – там разкриват и целия си чар. Докато свикнат със двора (понеже наистина летят нависоко) един, два пъти се режат перата на едното крило – не ги боли – това е все едно ти режат косата.

    Не правят беля,ядат малко и могат свободно да се движат между цветята и тревата!

    Е зелето и доматите ще ги накълват леко, но там няма да ги пускаш! Пауните не обичат дъжда и когато вали винаги се прибират на сухо!

    ОтговорИзтриване
  3. прекрасни са наистина нямам думи, великолепни същества на майката природа; поздрави до всички и приятен ден

    ОтговорИзтриване
  4. От животните, може би пиците са с най разнообразни и пъстри шарки,които дори можеш да си помислиш че са нарисувани и нереални като ги видиш на снимка.Другите за които се сещам да са толкова цветни са може рибите и кораловите рифове където всичко е като една приказка.Много благодаря за с тази статия, птицата е красива точно като за сезона зимна и пухкава само дето нямаме още сняг.Не знаех, че хапват по малко, значи спокойно мога да ги пусна по край градината ми през лятото и доматите и краставиците и другата продукция няма да бъде наранена така ли?

    ОтговорИзтриване