Contact / Контакти

Contact to me  / Свържете се с мен:


e-mail : pauni.bg@gmail.com

phone number :   +359 882 82 83 83

Emil Asenov - Emo

Bulgaria, Blagoevgrad
/Пауни Благоевград, Пауни Емо/

---------------------------------------------------

5 коментара:

 1. Анонимен5 юни 2013 г., 14:56

  Здравейте,искам да попитам по колко лева ги продавате серамите, защото търся млади петле и кокошка, като тези в снимките с потенциал?Благодаря, Ви предварително?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,
   Аз обичам Серама и с този блог искам да я популяризирам повече в България! Това не е бизнес, понякога когато имам повече давам на приятели или продавам - всяко начинание, дори и любимо си носи разходите и те трябва да се покриват!
   В момента нямам птици за продаване и затова няма какво да споделя с Вас!
   Пишете ми ако желаете на serama.bg@gmail.com и когато имам млади, отрасли птици ще Ви пиша!
   Поздрави и Успехи!
   Емо

   Изтриване
 2. Здравейте!Много ми харесаха тези птици и бих желала в близко бъдеще да се сдобия с едно такова семейство.Много обичам животните,но досега не съм отглеждала пернати.Живея в къща с голям двор.Имам нещо като зайчарник,с дървени кафези вътре - това подходящо ли е за прибирането им нощно време ,или трябва да се направи нещо друго.Може и в гаража да ги прибираме - той е вграден в къщата и не го ползваме.Зимно време трябва ли да се отопля помещението им?Какво ядат - храната им от зоомагазините ли се купува !Имат ли годишни ваксинации?Каква е продължителността на живота им?
  Сигурно ще имам и други въпроси.Простете ако има подобна информация в сайта,но не намерих.Просто искам предварително информация за тези пилета,преди да стана техен горд собственикВсичко добро желая !
  Казвам се Мария .

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте Мария, пауните са спокойни, кротки и некапризни птици! Обичат да живеят пуснати свободно в двора! При разнообразна храна, ежегодна профилактика за вътрешни и външни паразити и спокоен живот могат за живеят до 20-25 години. Можете да прочетете повече в темата ПОЛЕЗНИ Съвети за Любителите на ПАУНИ в блога! Желая Ви много радост с прекрасните пауни! Емо

   Изтриване
 3. Idete li u Monor Mađarska 11.03.2016.Imate li ljubičastih paunova na prodaju i cijena?

  ОтговорИзтриване